Skip to main content

Detox Cupping BBB
Benen-Billen-Buik

Detox Cupping BBB (Benen-Billen-Buik) is een behandeling die je lichaam effectief helpt ontgiften en reinigen en is gericht op het ontdoen van afvalstoffen uit je lichaam.  Het is ontstaan vanuit klassieke Chinese geneeskunde gecombineerd met nieuwe siliconen cups, Wellness cups. We ondersteunen je op een professionele manier tijdens het detoxen, afvallen of het verkrijgen van een strakker lichaam en richten ons op de BBB-zone, het lymfatisch systeem en balanceren van het hormonale stelsel. De BBB-zone is de zone waar zich de meeste hormonale veranderingen voordoen omdat daar ook de meeste vetcellen zitten. De taak van vetcellen is niet alleen maar vet opslaan, ze maken ook een groot aantal hormonen aan die nodig zijn voor de energiestofwisseling.

Ontgiften
Deze behandeling begint met het openen van het Lymfesysteem en gaan dan aan de slag met siliconen cups waarbij we met Detoxen beginnen op de rug, de blaasmeridiaan en nieren, dan de buik met zijn voornaamste buikorganen namelijk de lever, milt en de darmen en daarna de billen en de bovenbenen.

Gladde en strakke huid
Maar dat is niet alles! Deze cupping methode is ook perfect om striemen, cellulite en huidverslapping aan te pakken.

De Detox Cupping BBB werkt het beste in kuurvorm. Afhankelijk van de situatie adviseren we zo’n 6 a 10 behandelingen (1x per week) om het maximale resultaat te bereiken, mits je daarnaast ook een gezonde levensstijl hanteert.

Geniet van een zuiver lichaam met een gezondere strakke huid en maak vandaag een afspraak bij PonteCupping in Wijchen.

Download hier ‘de ongelooflijke lever & galblaaszuivering’

Prijzen

  • 1 behandeling

    € 80,00

  • 5 behandelingen van 60 minuten

    € 365,00

  • 10 behandelingen van 60 minuten

    € 700,00


Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?