Skip to main content

Meridiaan Cupping

Natuurlijke balans en welzijn ontdekken met Meridiaan Cupping in Wijchen! Bij Ponte Cupping bied ik een unieke benadering van cuppingtherapie, gericht op het stimuleren van de meridianen in je lichaam voor een betere energiestroom en algehele gezondheid.

De meridiaanbanen
Met deze behandeling werken we op unieke wijze met de meridianen.  Bij de oude Chinese gezondheidsleer gelooft men dat Qi of Prana (= levens energie) door je lichaam stroomt om zo je organen van energie te voorzien. Deze energie wordt getransporteerd via meridianen ook wel energiebanen genoemd. Via dit netwerk is communicatie mogelijk tussen alle delen van het lichaam en de organen. Stoornissen van meridianen gelden voor de Chinese acupunctuur als voorstadia van ziekten.  Over het lichaam lopen meridianen. De hoofd meridianen hebben de namen gekregen van een orgaan en worden daaraan gekoppeld.

Door verklevingen ontstaan blokkades in de energiebanen. Door cupping worden deze verklevingen en blokkades losgemaakt en kan het lichaam ze afvoeren.

Ik maak gebruik van traditionele technieken om blokkades te verwijderen en stress te verminderen. Meridiaan cupping kan helpen bij verschillende klachten, waaronder pijn, stress en vermoeidheid.
Resultaat van deze behandeling is dat de energiebanen bevrijd worden van blokkades, waardoor energie weer vrij kan stromen en organen meer energie krijgen en er balans komt in het lichaam.

Kies voor een natuurlijke benadering van welzijn en maak vandaag een afspraak bij Ponte Cupping in Wijchen!

Prijzen

 • 30 minuten

  € 40,00

 • 45 minuten

  € 60,00

 • 60 minuten

  € 77,50

 • 5 behandelingen van 60 minuten + 1 gratis behandeling

  € 387,50


Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?