Skip to main content

Reviews

“Bij Jessica heb ik mij voor de eerste keer laten cuppen. Ik werd fijn ontvangen in een mooie warme praktijk! Jessica heeft mijn rug behandeld (hetgeen voor mij belangrijk is, omdat ik zwaar werk doe). Mijn rug voelde al direct na de eerste behandeling beter.  Beslist aan te raden!”

Vincent

Met pijnklachten in mijn onderrug, die naar mijn heup trokken, kwam ik bij Jessica aan. Nadat ik contact met Jessica had opgenomen, kon ik snel bij haar terecht voor een Cupping massage. Jessica heeft mijn rug en heup in 45 min goed aangepakt. Op sommige pijnpunten was het wat gevoelig maar de behandeling had vrijwel meteen effect. Die avond erna kon ik met aanzienlijk minder pijn in mijn rug opstaan en bukken. De dagen erna werd het steeds beter, ik kon zelfs ook weer sporten. Super fijn! Met of zonder klachten, kan ik het iedereen aanraden. Jessica is een fijn en vakkundig persoon, dat maakt dat een cupping behandeling ook even een momentje voor jezelf is.”

Deborah

“Jessica is duidelijk goed thuis in haar vakgebied en straalt een rustgevende en professionele houding uit. Haar aanpak en aandacht droegen bij aan de algehele positieve ervaring. Na de sessie voelde ik me merkbaar ontspannen en meer in contact met mijn lichaam. Voor degenen die op zoek zijn naar een holistische benadering van welzijn, biedt Jessica een boeiende reis naar zelfontdekking en genezing.”

Tanja

“Ik had al langere tijd last van mijn schouders. Na een behandeling voelde ik de volgende dagen de pijn verdwijnen. De behandeling was prettig en er werd goed geluisterd als het te hard ging. Ik kan het iedereen aanraden en bij andere klachten ga ik zeker weer!”

Chris
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?