Skip to main content

Over mij

Mijn naam is Jessica Laurense, getrouwd met de grote liefde van mijn leven Guido en moeder van drie geweldige jongens. Sinds 2001 wonen wij met veel plezier in het mooie Wijchen samen met onze trouwe viervoeter Max.

Mijn professionele reis als Arbeids- & Organisatiepsycholoog draait al ruim 25 jaar om de groei en ontwikkeling van medewerkers & organisaties. Mensen in beweging brengen en verbinden met hun innerlijke kracht geeft bezielde medewerkers. Bezielde medewerkers zijn betrokken en vitaal en maken organisaties sterk en aantrekkelijk.

Toeval bestaat niet. Alles in het leven gebeurt met een reden en dat geeft mij rust. Iedere keuze brengt mij dichter bij mijn doel, soms via een omweg. Op die omwegen leer ik veel!

We zijn allemaal met elkaar verbonden. Dat betekent ook dat we veel verantwoording dragen. We leven in een wereld die gericht is op het instant houden van ons ego-verhaal. Alles draait om wie je bent en wie je moet zijn, wat je bereikt en wat je vindt. Ik leefde ook zo, lange tijd zocht ik de antwoorden door heel hard te werken en dacht dat veel maakbaar was. Deed dingen die mijn hoofd dacht dat ik wilde doen, maar liep uiteindelijk vast. Bewust worden van mijn patronen zorgde voor persoonlijke groei. Uit mijn hoofd en vertrouwen op de stem van mijn intuïtie, die vele malen wijzer is!

Ik leef het leven door het op mij af te laten komen. Mijn essentie is dat ik graag beweging breng zodat mensen zich vrijer voelen om liefdevolle momenten te beleven ❤. Vanuit innerlijke kracht connectie maken met jezelf en anderen.

Mei 2023 hoorde ik voor het eerst van Cupping en wist direct dat dit een mooie aanvulling is op het werk wat ik tientallen jaren doe. Het draait bij Cupping om het opheffen van blokkades in het lichaam zodat je levensenergie weer vrij kan stromen. Ik coach mensen op hoofd- en zielsniveau om in beweging te komen en nu kan ik ook met het lichaam werken. Zo bereiken we prachtige resultaten voor mijn cliënten.

In juni 2023 heb ik de opleiding Cupping succesvol afgerond en ben ik mijn eigen praktijk gestart. Inmiddels de Detox cupping BBB opleiding gevolgd en voor 2024 – 2025 staat onder andere de opleiding Traumarelease op het programma.

Zeg ja tegen de situatie waar je in zit, heb vertrouwen op datgene wat er gebeurt en loslaten! Ook lekkerder in je vel, wij zijn er voor jou!

Veel liefs,

Jessica

Nieuwsgierig geworden
naar de behandelingen?

Voel je vrij om contact met me op te nemen. Samen kunnen we ontdekken hoe mijn ervaring en aanpak jouw welzijn en innerlijke kracht kunnen versterken. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in mijn praktijk.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?