Skip to main content

Holistische behandelingen: Lichaam & Hoofd & Hart 

Cupping zowel lichamelijk als mentaal inzetbaar (combi familieopstelling / coaching)

Het is wetenschappelijk bewezen dat onze cellen ook gevoelens, emoties van trauma’s opslaan. En zo kan dat vallen met de fiets nog jaren lang in het geheugen zitten in de cellen rondom de knieën. Hoe fijn dat dit hiermee los kan komen en gewoon vanzelf afgevoerd wordt zodat jij je ineens veel “lichter” gaat voelen. Je hebt letterlijk en figuurlijk oude bagage losgelaten.

Evt Quote: Dit is de titel van een door hem geschreven  boek. The body keeps the score

Prof dr Bessel A. van der Kolk

(gevoelens van het trauma worden in het lichaam opgeslagen. )

Door gebeurtenissen in je jeugd en door trauma’s ontwikkelen mensen overlevingsstrategien. Deze patronen helpen je overleven en kunnen zich doorontwikkelen tot kwaliteiten. Maar mogelijk krijg je op een gegeven moment in je leven last van dit patroon en is het niet meer helpend.

Dan zijn er vele manieren van hulp. Cognitieve therapieën helpen enorm om inzicht te krijgen waardoor iets vast zit en iets niet loopt zoals je graag wilt maar soms is dit niet voldoende om van de klachten af te komen. Ons hoofd is heel belangrijk voor ons mensen, maar het weet niet alles.

Dan kun je denken aan…. 

Door familieopstellingen krijgen we inzicht in wat er buitengesloten is in ons familiesysteem en wordt zichtbaar wat er op zielsniveau gezien mag worden. Dan vindt heling plaats.  In combinatie met een cupping massage kunnen opgeslagen gevoelens los gemaakt worden zodat het lichaam zichzelf ook kan reinigen. Lichaamswerk helpt vervolgens om die gevoelens naar boven te laten komen en los te laten.

Bij psychisch/emotionele klachten kun je denken aan emoties ontstaan door alle “oude “bagage” die eindelijk losgelaten mag worden. vervolgens Als Verwerking van oude patronen, gevoelens en/of gedachten die je van anderen (bijvoorbeeld van je ouders) hebt overgenomen, trauma’s etc.

Resultaten
De resultaten zijn ongekend en snel. Er ontstaat verbinding en beweging. Zowel in het lichaam als ook in het dagelijks leven van de client. Afvalstoffen verwijderd worden, het lichaam kan weer herstellen en het zelfgenezend vermogen wordt optimaal geactiveerd. Wat de klachten ook zijn, denk aan Transformational Cupping.

Prijzen

 • 2 uur Cupping & Coaching

  € 195,00

  • Graag gedoucht/fris zijn voor de behandeling.
  • Het is fijn om warme sokken te dragen.
  • Zelf 2 grote (bad)handdoek meenemen.
  • Gelieve direct na de behandeling via pin / eventueel per mobiele telefoon (betaalverzoek).
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?